Vi hjälper dig att må bättre

Boka tid

Njut av en välgörande massage!

Njut av en avslappnande och välgörande massage av någon av våra duktiga massörer.

All massage är behandlande, förebyggande och rehabiliterande. Massageterapeuten arbetar med kroppens mjukdelsvävnader det vill säga hud, bindväv och muskler. Välj mellan en klassisk massage, en idrottsmassage eller gravidmassage. En klassisk massage är en mjukare och mer avslappnande behandling för dig som vill komma ner i varv eller ha hjälp med lättare spänningar. För dig med mer besvär eller för dig som idrottar finns den mer djupgående idrottsmassagen. Rådgör med din terapeut om du är osäker på vilken behandling som passar dig bäst. 

En klassisk massage är en mjukare och mer avslappnande behandling för dig som vill komma ner i varv eller ha hjälp med lättare spänningar. För dig med mer besvär eller för dig som idrottar finns den mer djupgående idrottsmassagen. Rådgör med din terapeut om du är osäker på vilken behandling som passar dig bäst.

För dig som är gravid finns gravidmassage där du får ligga på en specialanpassad bänk med plats för magen. För ett första besök rekommenderar vi den kortare behandlingstiden på 25 minuter.

Klassiska massage

25 min / 550 kr
40 min / 690 kr
55 min / 890 kr

Idrottsmassage

40 min / 890 kr

Gravidmassage

25 min / 550 kr
40 min / 690 kr

Boka tid