Vi hjälper dig att må bättre

Boka tid

Anna Gunnarsson

Leg. naprapat.
Grundare av Naprapathälsan i Sollentuna

Mejl: anna@nhis.se

Innan vi startade Naprapathälsan i Sollentuna jobbade jag på olika naprapatmottagningar i Stockholmsområdet, på Rygginstitutet Ladvik utanför Vaxholm och på privatgym. Jag delar min arbetstid på mottagningen med jobb som handledare på Naprapathögskolan i ämnet Klinisk praktik. Att kunna ha ett aktivt liv är viktigt för mig precis som för de flesta. Som naprapat vill jag hjälpa dig att få en ökad funktion i kroppen med mindre smärta, så att du kan prestera mer när du motionerar eller så att du kan få ett rörligare vardagsliv.

Josefine Nyström

Leg. naprapat.
Grundare av Naprapathälsan i Sollentuna

Mejl: josefine@nhis.se

Ett stort intresse för idrott och hälsa med en bakgrund som hälsopedagog, idrottsmassör och träningsinstruktör ledde mig in på studier till naprapat. Examen från Naprapathögskolan 2006. Idag kombinerar jag mitt kliniska arbete vid bänken med att undervisa blivande PT och massörer i anatomi, idrottsmedicin och behandlande massage på Jakobsbergs folkhögskola. Till mig kommer du med långvariga och akuta besvär från hela rörelseapparaten. Lika viktigt som det är med ett gott resultat av behandlingen är att hjälpa dig att försöka komma till rätta med varför problemen uppstår och hur du själv kan undvika dem igen. Eftersom alla har olika mål, förväntningar, intressen och förutsättningar så lägger jag stor vikt att hitta vad som passar bäst för just dig.

Emma Tengström

Leg. naprapat.

Mejl: emma@nhis.se

Träning och hälsa har alltid varit ett stort intresse för mig. Nu har jag valt att ha mitt yrke inom detta område för att kunna hjälpa andra att må bättre. Mitt mål är att hitta orsaken till dina besvär för att kunna lindra dem och förebygga att de kommer tillbaka. För mig är det viktigt att du som kommer hit är delaktig i din behandling t ex i form av stretch eller hemövningar för att vi tillsammans skall kunna nå bästa möjliga resultat. Utbildad akupunktör 2016.

Mikaela Reutfors

Leg. naprapat.

Mejl: mikaela@nhis.se

Tidigare verksam naprapat i Madrid under fem års tid, dels som anställd men även som egen företagare. 2011 flyttade jag hem till Sverige. Jag har jobbat med en tydlig idrottsinriktning och bland annat arbetade mycket med tävlingskanotister. Jag har själv en idrottslig bakgrund inom judo och klättring och i min behandling strävar jag mot att ge patienten bästa möjliga förutsättningar för att kunna leva aktivt och obehindrat.

Linn Dotzsky

Leg. naprapat.

Mejl: linn@nhis.se

Som tidigare aktiv inom fotboll och löpning har jag som många andra fått känna av problem med olika skador. Den erfarenheten gjorde mig tidigt intresserad av idrottsmedicin som sedan ledde mig in i naprapatyrket. Nu jobbar jag med det jag alltid tyckt varit väldigt spännande, samspelet mellan kropp och hjärna. Oavsett hur fascinerande människokroppen kan vara, så är det roligaste och viktigaste för mig ändå att få arbeta med människor. Att kunna hjälpa Dig att må bra, oavsett besvär. Alla har olika förutsättningar men också förväntningar. Därför anpassar jag alltid behandling och övningar efter just dig och dina behov.

Daniel Edlund

Naprapatstudent, Cert. massör

Mejl: daniel@nhis.se

För mig som terapeut är det allra viktigaste att du som patient känner dig sedd, hörd och förstådd, detta för att vi tillsammans ska kunna lägga upp en plan för hur vi gemensamt kan arbeta för att du ska bli av med besvär och få en ökad funktion. Ett jobb som vi dels gör tillsammans men kanske allra viktigaste; det du kan göra själv. Min idrottsbakgrund finns inom friidrotten, vilken också ledde mig in på spåret som Naprapat. Min fritid spenderar jag gärna ute i löpspåret och i skidspår när tillfälle ges. Utöver det instruerar jag även i konceptet BodyBalance.

Luis Murillo

Cert. massör, PT

Hitta hit

Naprapathälsan i Sollentuna.
Turebergsleden 107, 191 48 Sollentuna

Telefon: 08-35 27 00

Epost: info@nhis.se

Centralt nära Sollentuna Centrum
Närmaste busshållplats: Aniaraplatsen
Närmaste järnvägsstation: Sollentuna
(utgång mot Aniaraplatsen)
Med bil: parkering från Sköldvägen/Kung Agnes väg

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande