Vi hjälper dig att må bättre

Boka tid

Stötvåg

Stötvågsterapi, eller shockwave therapy som det också kallas, är en väl beprövad och vetenskapligt bevisad behandlingsmetod som ger god effekt på en mängd skador och besvär i kroppens senor och muskler. Forskning som gjorts visar på att behandlingen ofta ger mycket goda resultat helt utan biverkningar. Tack vare den höga effektiviteten rekommenderas stötvågsbehandling inom ortopedin ofta före kortisoninjektioner och kirurgi. Stötvåg används för att behandla bland annat: hälsporre, hälsenesmärta, hoppar-eller löparknä, golf-eller tennisarmbåge. Kontakta Naprapathälsan i Sollentuna för konsultation om stötvågsbehandling kan vara någonting för dig.

En stötvågsbehandling kostar 720 kr

Boka tid

Forskning som gjorts visar på att behandlingen ofta ger mycket goda resultat genom att öka vävnadsåteruppbyggnad och ämnesomsättning i celler, öka blodgenomströmningen, reducera ärrbildning, aktivera immunförsvaret och lindra smärta.

Du bör inte genomgå stötvågsbehandling om du fått kortisoninektion i skadeområdet senaste månaden, äter blodförtunnande medicin, har cancer, är gravid, är blödarsjuk, äter antiinflammatorisk medicin eller om det pågår en akut inflammation i området.